fredag 11 maj 2007

Tandlos

Fy satan vilken natt det har varit. Känner att jag måste varva ner lite framför datorn innan det är dax för sängen. Har varit i två rejäla slagsmål och fått ena fram tanded halvt utslagen. Fajtades med en ung kille som druckit en halv flaska burbon och sen tagit nån drog som gjorde att han flippade ur helt. Först hade han nån typ av fit och gick in och ut i medvetslöshet, sen när vi skulle ta in honom i ambulansen blev han heltokig och blev väldigt våldsam. I stället för ambulans blev det polistruck till sjukhuset där vi släpade in honom och höll fast honom tills doktorn sätta en nål i rumpan för att sova ner honom. Jisses vilken fight han ställde till med.

Fick dock beröm av min Sargeant efteråt så det känndes väldigt bra. Och tanden var redan förstörd från en tidigare cykelolycka så nu få jag den fixad gratis.

Efter att ha sovit ett par timmar hämtar jag små lopporna som bor här i fem dagar. Jag saknar dom nått så oerhört och längtar efter att få krama dem och känna deras smala armar runt min hals och få lukta på dem. Minstingen luktar mjölk och vegemite och stora tösen tvål. Dom är så mjuka och varma när dom kryper ner i min säng varja morgon och gosar in sig, en under varje arm. Jag känner mig som en fågelmamma med en liten unge under varje vinge. Bästa stunden i världen.

6 kommentarer:

Ilva sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ilva sa...

det var jag det där för jag skrev ditt namn o kom på att du inte vill det. Tack iallafall för du du fich hit mig så att jag vet hur du har det, jag har undrat...

Anonym sa...

ja, hurra, du är tillbaka! vad kul att få följa vidare i livet :D

(och det där med tävling tror jag att jag lägger ner.....)

Laberri sa...

Ilva- kul att du ville komma på besök igen. Kram

Anna- Tänkt en hel del på dig då jag träffat en hel del trevliga brandmän på sistone;)
Varför lägga ner tävlingen, du har ju kämpat för det här så länge?

Anonym sa...

nej nej, inte så! jag ska ta ett vm-guld, men sm var ju hopplöst tråkigt och gick åt helvete!

Laberri sa...

Trist att höra Anna men jag vet att ni kommer igen. Kör hårt