onsdag 9 maj 2007

Kings Cross

Var ute med en kompis från akademin igår och drack alldeles för många goda kalla öl. Vi har inte träffats sen vi tog examen för tre månader men det känndes precis som igår. Hon jobbar i KIngs Cross ett område mitt i stan som är känt/ökänt för sitt ute liv och sexklubbar. Varje helg kommer drösar med folk från överallt i Sydney och dricker sig apfulla tar varje drog de kan hitta och sen vill dom ha sex och slåss. Jag har jobbat där ett par gånger då det behöver mer folk och har spenderat hela natten att upplösa slagsmål, ta rapporter om folk som blivit nerslagna och överfallna på olika sätt och vis. Det är inte nån speciell folkgrupp som slåss utan alla mot alla. gäng mot gäng, tjejer mot tjejer, lebaneser mot lebaneser, prostituerade som slåss med allt dom ser, turister som storögda har sin första fight club upplevelse. Jag är ju fortfarande en "freshie" och har inte hunnit tröttna på allt elände vilket säkert kommer med lite mer erfarenhet och min första smäll på plytet. Adrenalinet pumpar fortfarnade när vi ger oss in i en riktig fight. I bland är jag riktigt skiträdd när man ger sig på en steroid pumpande jätte gorilla som tagit varje piller under himmeln. Tjejer är oftat dock de allra värsta och de slåss som riktiga katter. Biter och river och vägrar ge upp även om det ligger fem poliser på dem. Ganska ofta hittar man sprutor utan lock som dom snabbt kan ta fram som vapen.
Väldigt många av klubbarna ägs av motorcyckel gäng som även är den största leveratören av alla kemiska droger som speed, "E's" och ice. Inga mer kommentarer från mig om dessa.

I dag börjar jag jobba klockan 18.00 och slutar 6 i morgon bitti. Vi gör alltid 12 timmars skift vilket är bra då det blir mycket ledig, Normalt jobbar jag två dagar 6-18.00 och sen två nätter 18.00-6 sen är vi lediga i 4 eller 5 dar fast en dag sover man bort helt. I dag sov jag till 3 men det var mest pga ölen i går natt och för att jag kunde. Små lopporna är hos sin far de dagar jag jobbar och mig de dagar jag är ledig. Än så länge funkar det riktigt bra och för att vara nyskilda så har vi en riktigt bra relation. Nästan bättre än när vi var gifta.

Inga kommentarer: