tisdag 21 augusti 2007

Var är min ishuffle????

the avenue
Någonstans i min lilla lägenhet har den lilla jäveln försvunnit. Letat överallt inklusive storstädat men den är puts väck. Hur kan den bara försvinna? Kanske skulle jag låna med mig lite forensic utrustning från jobbet och en sniffer hund som kan luska fram den.

Ex-maken ringde och frågade vad tusan jag gjorde på en internet dating site. Visserligen en bra fråga i och med att jag sa till honom att jag vill vara singel resten av livet efter att ha levt 11 år med dito. Sen skilsmässan har jag varit på en hel del dater vilket i och för sig varit jättekul. Men de är allihop poliser och runt 28 år. Det skulle vara kul att ha något annat än polis stuff att prata om och det hade varit kul att träffa nån född i samma årtionde.

När jag inte jobbar har jag ju hand om smålopporna vilket gör det svårt att träffa nån annan genom hobbies eller var man nu träffar folk. Så en ensam natt satte jag upp min profil på en date site här i Sydney. Det visade sig att exet gjort likadant och hittat mig och blivit förolämpad. Sodd off!!! Mitt liv, jag datar om jag vill!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Dessa män, de förnekar sig aldrig.
Data på du, personligen föredrar jag yngre män (det skulle maken höra!), de är ofta oförstörda och har färre olater.
Herrar från 40-50 och ibland 60- talet är way to boring och har så underlig uppfattning om arbetsfördelningen i hemmet :)

Laberri sa...

Kan inte hålla med mera. Fast numera är 30 år gränsen även för en vixen som mig;)

Laberri sa...

Blackout - i flytten har jag tappat bort din email address. Har du lust att emaila mig nån gång så vore det jättekul?

jenny.owen@optusnet.com.au

Laberri sa...

Blackout - i flytten har jag tappat bort din email address. Har du lust att emaila mig nån gång så vore det jättekul?

jenny.owen@optusnet.com.au

Anonym sa...

Mail i luften, du bör ha det när du vaknar :)

jjlkjklj sa...

Ni är ju ett fd par, vad har ditt exx med vem, var eller hur du dejtar. Mitt exx hade sett mig på nån datesite och kom med samma kommentar, att denne själv håller på och tokraggar överallt sägs inget om :)


Hoppas du har hittat nån sen du skrev detta inlägg.

Själv hoppas jag på att träffa nån stabil, mogen, målinriktad, ödmjuk, trygg, realistiskt tänkande och barn och människokär polis eller akutsjukvårdare(då det lutar åt att jag kommer jobba som det själv).


Sköt om dig och dina små, och lycka till på alla sätt.

hanssonstefan@hotmail.com om du vill komma i kontakt med mig.


/Stefan