torsdag 5 juli 2007

Urk!!!

Klockan är 01:21am och jag har skrivit de första 3000 orden i min uppsats om nått mög som jag inte ens nu kan komma ihåg vad det var. Jag har precis upptäckt att jag missupfattat frågan och får börja om på nytt. Perkele!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till min sköna höna!
Så brukade någon säga till mig :-)

Laberri sa...

Nya friska tag. Sov på det och skrev om allt dagen efter. Den sköna hönan mår mycket bättre nu ;)

Anonym sa...

Det är mycket man kan missuppfatta när man bor i Sydney. Till exempel om vad som är upp och ner eller vilken irländsk terrier som är snyggast. Jag vill därför påpeka att det funnits snyggare irländare än The Irish Terrier Blackouts Arwid. Nämligen The Irish Terrier Filbyters Maia :-)

Anonym sa...

Eftersom jag är en gentleman ut i yttersta klospetsen ämnar jag inte närmare kommentera ovanstående. Maia var en skönhet, måhända med en krök extra här och där, och trots min imponerande nacke och djupa bröstkorg kommer jag aldrig att komma upp i hennes klass.
Livet är inte alltid rättvist.
Vov vov, Blackouts Arwid

Bantartant sa...

Det kunde varit värre:-)
Men som jag läste så fixade du det dagen efter.

Ha det bäst!

Jag har läst ikapp i bloggen och det verkar som om du har det som du själv vill ha det och då mår man inte så tokigt!

Här har vi det bra men BLÖTT

Laberri sa...

Haha, det verkar som min blogg har tagit den oväntade inriktingen till att finna ut vilken irländsk terrrier är snyggast. Skall nog försöka hålla mig så neutral som möjligt då jag tror att bägge kan nog bitas ganska hårt om dom blir sura på mig,,,

Bantartant - Visst ordnar det sig alltid. Kul att du hittat hit. Har hör att ni har det blött och trist. Om det uppmuntrar så är här kallt och trist.